چطور عربی کنکور را 100٪ بزنیم ؟

زمان مطالعه: ۱۰ دقیقه
آموزش, تست زنی
چطور عربی کنکور 1400 با درصد 100 بزنیم؟

لطفاً

«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ»

دانش آموزایی که عربی را 100 درصدمی زنند, اینجوری تونستن100 درصد,بزنند:

چیزی که بنده ادّعا می کنم اینه که :
دانش آموز با هر پایۀ علمی «تحصیلی» امکان یک رشدِ عالیُ داره.

هم دانش آموزانی که از عربی نا امید بودند و اصلا ًعربی روحذف کردند و هم دانش آموزانی که بالای 90% می زنند و می خان به 100% برسونند خودشون را.

این DVDها برای تمامی این بچّه ها مفیدهست و بنده سعی می کنم که اون ریزه کاری هایی که تویِ هر جایی , حالا هرجا درصدشون توقّف کرده! وایساده! و باعث شده که رشد نکنند رو بهشون یاد بدم که بتونن حسابی پیشرفت مناسبی بکنند.

در همۀ این کارهایی که بنده انجام می دم چیزی که خیلی اهمیّت ویژه داره این هست که دانش آموز انگیزه و تلاش بسیار زیادی پیدا بکنه ,چون واقعاً زمان محدوده, ثانیه به ثانیه شُ بایددرست درس بخونه و برنامه هایی که بنده بهشون می دم رو انجام بدهند.

آمار سازمان سنجش پارسال نشون می ده که تعداد کسانی که عربی رو بالای 60% 70% زدن بسیار محدودهست و ما هدف اصلی مون واقعاً همین هست که دانش آموزانی رو که دنبالِ رشته های بسیار خوب هستند ,جوری پروگرم کنبم که عربی بهشون کمک بکنه,تا بتوانند راحت تر درصد بالایی رو بزنن و بتوانند رشته هایی که دلشون می خواد قبول بشوند.

برنامه ریزی بسیار خاصّی شده برای دوستانی که دنبال درصدهای بالای 90 هستند که بتونن به این درصد های بالا دست پیدا کنند.

بنظر می رسه درزمینۀ درس عربی شاگردِ ضعیف وجود نداره، مشکل, نبودن آموزشِ درست در مراکز آموزشی هست با آموزش صحیح حتّی دانش آموزهایِ ناامید، کسانی که درس عربی رو کنار گذاشته اند و بی دلیل با عربی ارتباط نگرفته اند؛ می تونن براحتی تست زنی درس عربی را شروع کنند.

بنده, یک آموزش فوق العاده حرفه ای و کاربردی ارائه کردم و حتی این دوستان ناامید و کسانی که عربی رو حذف کردن و دلشون نمی خاد ؛عربیُ, تستهاشُ, حل بکنن – بتوانند به راحتی با این درس ارتباط برقرار کنند و تسته شُ حل بکنند

  •  لازمۀ موفقیّت داشتنِ برنامه ریزی مناسب هستش.
  • هر جلسۀ DVD که تموم می شه, آخر جلسه برنامۀ مطالعۀ دقیقِ جلسۀ بعد، سر فصل هایی که هر درس داده می شه,براتون نوشته شده !
  • برنامۀ منظم برای بچّه ها داریم, چه لغت ,چه درک مطلب, چه قواعد ,چه ترجمه و چه ترکیبی.
  • با برنامه ریزیِ خیلی خوب و حرفه ای که إن شاءالله, نتیجۀ خیلی خوبی می گیرید.

خوشبختانه همۀ شما دوستان ,این توانایی رو دارید که, بتونید تمام مطالبی که در کنکور طرّاحان محترم, مدّ نظر دارند در پانزده حلقه در نکته تست جامع حقیردرونوس پیش بینی شده پوشش بدیم و همه رو دوره کنیم .
پس مطمئن باشید تمام مطالب رو مو به مو، واو به واو درس داده ام ولی درس دادن حقیر,خسته کننده نیست کاملاً شیرین و جذّاب و کاربردی هست.
این فضایِ مجازی این امکان رو به ما می ده, که ما بتونیم رفعِ اشکالّ بچّه ها رو انجام بدهیم.
دوستانِ عزیزِ ما؛ در شهرهای مختلف؛ به راحتی, می تونن با ما ارتباط برقرار بکنن و سؤالاتشون رو بپرسن و در حد امکان ,ما نیز,سعی می کنیم به سوالاتشون جواب بدهیم. پس برای اینکه بهترین بازدهیرد داشته باشید,باید چکار کنید؟بله درست حدس زدین:باید با انگیزۀ درست وحسابی DVD ببینید.
به قول ورزشکارها: اردویِ آخر ← ریزه کاری ها و فوتِ آخرِ کوزه گری
مطمئن هستم که استفاده از این DVD ها باعث می شه که نتیجۀ خیلی خوبی بگیرید و موقعیّت خودتون رو تضمین کنید. ازمهمترین خصوصیاتِ این بسته های آموزشی این هست که :

الف ) حداکثر استفاده از زمان

شما ,عینِ کلِّ 1 ساعت رو داری مطلب درسی می بینی- رفت و آمد نخواهید داشت- زمانتون رو حفظ می کنید.
هر چه به کنکور نزدیکتر می شیم زمان برای شما مهم تر می شه.

ب )تکرار پذیر بودن:

شما می تونید بارها مطالب رو مرور کنید. بیشتر از یک کلاسی حضوری امکان پرسش و پاسخ وجود داره.

این پکیج هاوبسته های آموزشی همۀرویکردش، هدفش، انرژی ش, این هست که :

شما بیایید با این ها درس را یادبگیرید. به جهت این که درس ها درذهن شما جا بیفتند, رسالتی که کلیّۀ دیویدی هایّ آموزشی در حالِ حاضر دارند؛ همین رویکرد هست.در کلیّه ی DVD ها معلّمین ,دارند درس را جا می اندازند. برای این که درسها مفاهیمشون جا بیفتند و شما نکته هاش رو یاد بگیرید.

  • تعدادزیادی هم سوال برای شما تحلیل می کنیم.

از طرفی: یک مجموعه ای کتاب وجود دارد تحت عنوان بانک هایِ تست ,که شما زمانی که درسِ خود تون را از هر منبعی رفتید و یاد گرفتید حالا می آیید و با این ها تمرین می کنید.
سعی کنید, اطّلاعاتتون را با این مجموعه های تستی برسی و رصد کنید.
و شما می دانید که پرفروش ترین بانک هایِ تست، مجموعه هایی هست که به تحلیل علمیِ پرسش های کنکور در سال های گذشته می پردازند, که شما به آن ها می گویید: تست هایِ سازمان سنجش در واقع بسته هایِ دیویدیِ مبحثیِ عربی, شبیه به همون تست هایِ سازمان سنجش هست, البتّه به شکل مولتی مدیا که تست های کنکور را برای شما جرّاحی و آنالیز می کنند تا شما با سلیقه ی طراحان کنکور آشنا بشوید و روش تحلیل تست های کنکور را یاد بگیرید.
زیرا:
اگر دانش آموزی بداند که در گذشته ی کنکور چه اتّفاقاتی افتاده، سلیقه ی طرّاحان کنکور در سال های گذشته چه جور بوده
این دانش آموز, در کنکوری که پیش رو داره خیلی دچار گیر و گرفتاری نمی شود
شما هر سال می بینید بخش عمده ای از تست های کنکور مربوط به کنکور سال های قبل و قبل تر هست.
و باز شما دانش آموز عزیز نمی توانی در کنکور مربوط به خودت آن سوال را حل کنی! به این خاطر که کنکورهای سراسری قبلی را درست متوجّه نشدید, درست یاد نگرفتید، خیلی از قسمت هاش را بی توجّه رد ّ شدی- از آن سوال ها -بدونِ این که, خوب بفهمی و آنالیز کنی.

روش ارائه کار در بسته های مبحثی

هر موضوعِ کلّی رابه چند تا زیر موضوع تقسیم بندی کرده ایم

در هر زیر موضوع اوّل تست هایِ تجربی، ریاضی، هنر، زبان و بعد تست های * داررشته علوم انسانی هست.
در ارائه هم ,برای این که نظمِ ذهنیِ شما قاطی ور قاطی و درهم برهم نشود, اسلاید های سبز تجربی اسلاید های قرمز ریاضی، اسلاید های آبی هنر، اسلاید های صورتی زبان، اسلاید های طوسی انسانی و اسلاید های قهوه ای اختصاصی انسانی که دانش آموزان غیر انسانی نیازی نیست این قسمت را بررسی کنند.
چیدمان: از سال پایین به بالا حرکت کرده ایم به این دلیل که ما مدام به شما گوشزد می کنیم که نگاه کنید؛ ببینید, این نکته ای که من الان در کنکور 98 دارم استفاده می کنم همون نکته ای بوده که در 97 هم اومده همونی بوده که در95 و96و97و94و 93 و 92 هم اومده!!!!!!!!!!!!

و برای شما یک شور و اشتیاق و شعف و شگفتی ایجاد می شود که:
چقدر ما در کنکوردرزمینۀ درس عربی سوال های تکراری داریم و چه بسا اگر شما واقعا ان چند سال گذشته ی کنکور را بلد باشید قطعاً عربی کنکورِ مربوط به خودتان را به فضل الهی، منفجر خواهید کرد.
سفارش من به همه یِ دوستانِ دانش آموز این است که: بچّه های ریاضی حتما سوالات گروه تجربی و زبان و هنر و انسانی عمومی را حل بکنند به این دلیل که: با سوالات جدّی تر؛ محکم تر و قوی تری در گروه علوم انسانی مواجه بشوند و دست و پنجه نرم کنند و در سایرِ گروه ها با سلیقه هایِ مختلفِ طرّاحانِ کنکورآشنابشوند, تا در آزمون خودشان دچار مشکل نشوند -اگر سطح سوال ها یه مقدار بالاتر رفت.-
بنابراین, شما قبل از آن که وارد سوالات مشکلِ رشتۀ علوم انسانی بشوید با سوالات نرم تری از گروه های غیرِعلوم ِ انسانی این پرسش ها را تمرین بکنید، دوره بکنید, بگذارید مهارت تست زنی, در شما بیشتر شود
و
بعد بپردازید به پرسش هایِ مربوط به گروه خودتان بگذارید توان تحلیل گری شما بیشتر بشود
بگذارید,یک مقدار آماده تر بشوید وقتی می خواهید وارد عربی گروه خودتان بشوید
هرگروه باید پرسش هایِ گروه های دیگر را حل کنند؛ به غیر از پرسش هایِ ستاره دار که مربوط به گروهِ اختصاصی انسانی می باشند.
یعنی شما در هر پرسشِ چهار گزینه ای ملاحظه خواهید کرد که بنده به شما عرض می کنم:

  • که الان می خواهیم این تست ترجمه را حل کنم شما برای حل ترجمه چند تا روش داشتید مثلاً سه تا روش داشتید بعد عرض می کنم , آیا از این روش استفاده کنم ؟ نه
  • آیا از این راه استفاده کنم؟ نه
  • آیا از این روش استفاده کنم؟ بله
  • این کار باعث می شود به شکل سیستم لایت نِر اطلاعات کمتر فراموش بشوند (اطلاعات عالی به خاطر تون سپرده شه) به هر جهت بنده همه ی تلاش و توانم رو خرج کردم که به این نیازها درdvd ها
  • پاسخ بدهم و شما بدانید چه پکیجی(بسته آموزشی) را دارید تهیه می کنید و چرا باید تهیّه کنید و با چه اعتمادی باید به آن بپردازید و تمرین کنید.
  • آرزو می کنم که در پایانِ بسته ها, حالتون خوب باشه ,حسِّ تون خوب باشه ؛که: چقدر توانستید تمرین بیشتری بکنید, چقدر توانستید مهارت بیشتری پیدا کنید.
  • باخودتون بگیدکه: به به!چقدر خوب شد که من از پلِ درس عربی به سلامتی گذر کردم.

وبنده هم خداراشاکرهستم که: یک سهمِ کوچکی در آموزش شما داشته باشم.
در ابتدای هر موضوعی در هر مبحثی یک تصویر کلّی -خلاصه ای از درس- را در ابتدا به شما ارایه می دهم اما طبیعی هست که نه با آن جزییاتی که در دیویدی هایِ آموزشی درباره اش حرف زده ام.
و زمانی که می خواهم سوالات کنکور را حل بکنم من با این دیدگاه سوال ها را حل می کنم
_نکته ها و روش هایی که در این تست وجود دارند چی هست؟
بنابراین: منِ, دانش آموز, باید حواس ام به چه چیزهایی باشد؟
-آیا دامی در حل کردنِ این تست وجود داره یا نه؟
-اگر هست؛ دامی که طرّاح داخلِ این تست قرار داده چه دامی هست؟
-طرّاح اگر بخواد وقت من رو بگیره
-سرعت من رو بگیره
-کجا در این تست می تواند وقت و سرعتم را تلف کند؟
-اگر من چه اشتباهی بکنم چه اتفاقی می افته؟
-آن وقت من به سمت کدوم گزینه می روم؟ منحرف می شم؟
-فرآیندِ پاسخ گویی به این سوال چه جوری مهندسی می شه؟
-من از کجا بفهمم طرّاح با این اطّلاعات از من چه چیزی می تونه بخواد؟
-بی دقتی هامُ چه جوری از بین ببرم؟
-سرعت عمل ام را چه کنم بالا تر بره؟
-چه جوری ردّ گزینه انجام بدهم؟
-چه جوری سرعتی این سوال رو حل کنم؟
-انتخاب سریع و درست و به جا در این تست چیه؟
-در این تست چه چیز داره تکرار می شه؟
-شباهتش، تفاوتش با سوالات کنکورهای قبل چی بوده؟
این فضا باعث می شود که دانش آموز مفاهیمی که قبلا در دیویدی های آموزشی آموخته، را کاملاً دوره کند در پایان یک اتّفاق باید برای شما دانش آموز گرامی رخ بدهد باید بگویی:
من سلیقۀ طرّاحانِ سوال کنکورِ سالهایِ قبل را عالی یاد گرفتم و می شناسمشون1
احتمالاً شما یک سوال الـآن تویِ ذهنتون شکل گرفته:
اون سوال می تونه این باشه: اگر من قبلا بسته هایِ آموزشیِ شما را تهیّه کرده باشم، آقای آزاده آیا الان نیاز دارم بسته های جدید را تهیه کنم؟
جواب: همه ی بچه های خوب ایران نیاز دارند بسته های جدید را داشته باشند به دلایلی که عرض می کنم:
من در محتوایی که برای شما تولید کردم در این بسته ها شما تست هایِ کنکور را به شکل (منسجم)، (مرتّب)، (منظّم) (یک جا) می بینید، تمرین می کنید و اونها را خوب می شناسید.
یه مشکلی وجود داره ببینید : وقتی شما دارید, یک موضوع رو یاد می گیرید حالا در هر فضایی؛ کلاسِ کتابِ سی دیِ :
شما همۀ انرژی تون رو صرفِ این می کنید که به فهمیدن تون ؛عمق ببخشید و موضوع را یاد بگیرید.
بدیهی هست که وقتی دانش آموز, آنقدر تمرکز رویِ فهمیدنِ یک موضوع, داشته باشد به آن هدف هایی که شما داری سوالات کنکور را بررسی می کنی مثلاً رفعِ بی دقّتی ها تون ؛انتخاب سریع و درستِ راه حل؛
مثلاً طرّاح شما رو به کدام سمت داره می کشونه؟ شما باید حواستون باشه توی اون دام ها نیفتید!.
با یک رویکردِ اینجوری بروید درس رو دوره و تمرین کنید و مهارت پیدا کنید.

یک مشکل دیگر:

شما زمانی که دارید یک موضوعی رو یاد می گیری مثلاً: ترجمه
شما می دونید این تستی که الان من می خوام براتون حل کنم مربوط به مبحث ترجمه هست.
لذا دایره یِ ذهنیِ شما گستردگی اصلاً, پیدا نمی کنه. شما در چالش قرار نمی گیرید
برای انتخاب مسیر,دقیقاً مثلِ زمانی هست که من به شما بگم این خیابان را زحمت بکش از این نقطه که هستی برو ته خیابان.خب کاری نداره یک خیابا ن صاف.
ولی اگر بگم از شرق برو به غرب فضاتون را کلّی تر بکنم شما نیاز به نبوغ و خلاّقیّت دارید!

نویسنده

نوشتهٔ پیشین
10 دلیلی که باید دی وی دی های عربی کنکوری را تهیه کنید
نوشتهٔ بعدی
جادویی به نام تقدیر با مثال دوچرخه سوار

مطالبی که ممکن است به آن علاقه داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
× واتس آپ آزاده