8 نکته کوتاه جهت افزایش عزت به نفس

زمان مطالعه: ۱۰ دقیقه
انگیزشی
راهکارهایی از روش افزایش حرمت به نفس

لطفاً

«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ»

روش هایی طلایی جهت بالا بردن اعتماد به نفس
آموزش روش هایی منحصر به فرد جهت بالا بردن اعتماد به نفس
اشخاصی که اعتماد به نفس بالایی دارند، ارزش خود را برای دوست داشتن دیگران و مورد علاقه واقع شدن از سوی آنان حفظ می‌کنند. خود را شایسته توجه دانسته و دیگران را نیز مورد توجه قرار می‌دهند. حرف‌های دیگران را می‌شنوند. ارزش خود را برای شناخت خود و اطرافیان حفظ می‌کنند.
خود و دیگران را تشویق به انجام کارهای خوب کرده و برای خوب بودن و شناخت دیگران به عنوان انسان‌های خوب تلاش می‌کنند. آنچه در ادامه می‌خوانید راهکارهایی برای افزایش اعتماد به نفس است که از خواندن این مطلب غاقل نشوید.

نکته هایی کوتاه جهت افزایش اعتماد به نفس

1-در صحبت هایتان همیشه همان چیزی را بگویید که منظورتان است.
2 -در مقابل آینه بایستید و از خود تعریف کنید: این کار در کسب اعتماد به نفس، بسیار مؤثر است. هر روز صبح چند دقیقه این کار را انجام دهید. سعی کنید هنگام نگاه کردن در آینه به موارد مثبت چهره خود نگاه کرده و از آن تعریف کنید.
3- به موفقیت‌های خود نگاهی بیندازید: از موفقیت‌هایی که تاکنون داشته‌اید، برای خود لیست تهیه کرده و همراه خود داشته باشید و هرگاه احساس عدم اعتماد به نفس کردید، نگاهی به آن بیندازید.
4-برای این که از خودتان بیرون بیایید، از دوستی صمیمي خود سوال کنید ،امروز چه کاری میتوانید برایش انجام دهید.
5-اگر کاری به شما سپرده می شود،بدون توجه به نتيجه كار، تمامی نیروی خویش را به كار گیرید تا مسئولیتی كه به عهده شماست، به بهترین نحو انجام پذیرد.
6-سرعت راه‌رفتن خود را بیشتر کنید،کسی که اعتماد به نفس دارد گام‌های مستحکم بر می‌دارد و هدفمند راه می‌رود. قوی، قدرتمند و پر انرژی باشید.
7- مغلوب نشوید: چیز دیگری را انتخاب کنید. شما با یک تجربه ناموفق مغلوب نمی‌شوید، به این فکر کنید که آیا هیچکس قبل از موفقیت شکست نخورده است. تنها چیزی که احتیاج دارید یک راه متفاوت است.
8-نگرش مثبت داشته باشید: سعی کنید به موفقیت‌ها و نکات قدرت خود فکر کنید. ترفند کار در این است که خود آگاه (تمرکز حواس به خود) نباشید. اعتماد به نفس پایین، تردید و دودلی هنگامی رخ می‌دهد که شما به عیوب و نقایص خود فکر می‌کنید. در عوض افکارتان را سراسر به شخصی که در حال گفت‌وگو هستید متمرکز گردانید. هم شما اضطراب خود را از خاطر خواهید برد و هم اینکه طرف مقابل از توجه شما خرسند و مشعوف خواهد شد.
9- به شک و تردیدهایتان گوش دهید، اما آماده باشید پس از شنیدن‌شان، تصمیم‌های آگاهانه و سنجیده بگیرید. گاهی شک‌هایتان به شما اجازه می‌دهد تا بفهمید باید برای چه چیز آماده باشید، پس می‌توانید در حرکت رو به جلویتان از آنها استفاده کنید.
10-از تصمیم‌های بدون اراده اجتناب کنید. بر اساس آنچه واقعا برایتان اهمیت دارد، تصمیمات سنجیده بگیرید.
اصول افزایش حرمت به نفس
آموزش اصولی عالی جهت افزایش حرمت به نفس

سخن نهایی 

نکاتی که بحضورتان شرح دادم جهت اطلاع رسانی می باشد و امیدوارم بتوانم جهت بالا رفتن عزت نفس شما خدمتی ارئه کرده باشم.
برای شما عزیزان آرزوی موفقیت دارم.

 

نویسنده

نوشتهٔ پیشین
7 علت از موانع پیشرفت هنگام مطالعه
نوشتهٔ بعدی
8 تکنیک طلایی در جمع بندی اصولی دروس

مطالبی که ممکن است به آن علاقه داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
× واتس آپ آزاده