چند تکنیک طلایی برای کم نیاوردن وقت در آزمون دادن !!

زمان مطالعه: ۱۰ دقیقه
آموزش, کنکور1400
راهکارهای مدیریت زمان در کنکور

لطفاً

«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ»

دانش آموزان زیادی بعد از آزمون های آزمایشی یا حتی بعد از کنکور عنوان می کنند که “وقت کم آوردم” یا “درگیر یک سوال شدم و زمان از دستم در رفت” و …

در این مقاله قصد داریم چند نکته طلایی را به شما بیاموزیم تا هنگام آزمون دادن بتوانید به خوبی آزمون و سوالات را مدیریت کنید و وقت کم نیاورید.

اهمیت تکنیک آزمون دادن در کنکور:

مهمترین عامل بعد از مطالعه صحیح و تست زنی، صحیح آزمون دادن صحیح و توانایی مدیریت در جلسه آزمون است. این نکته بسیار بسیار مهم است و حتما آن را جدی بگیرید.

دانش آموزان زیادی با توانایی بالا و امید های بالا حتی برای رتبه های تک رقمی بوده اند که سر جلسه آزمون مدیریت درستی نداشته اند و زمان را از دست داده اند یا دچار استرس زمان شده اند و کنکور خود را خراب کرده اند. پس سعی کنید با یادگیری این تکنیک ها و پیاده کردن آن در جلسات آزمون های آزمایشی خود را برای آزمون سراسری و کنکور آماده کنید تا با موفقیت بهترین رتبه را کسب کنید.

تکنیک آزمون دادن به اندازه درس خواندن مهم است و نیاز به یادگیری دارد. درس خواندن صرفا باعث موفقیت شما نمی شود باید تکنیک های زیادی را علاوه بر درس خواندن یاد بگیرید و یکی از این تکنیک های مهم تکنیک آزمون دادن است.

تکنیک های طلایی آزمون دادن:

جدیدترین و کارآمد ترین روش های مدیریت زمان در کنکور
بهترین روش های مدیریت زمان در کنکور

ما در اینجا تکنیک های مفید و راحت و در عین حال سریعی را برای شما عنوان می کنیم که در آزمون دادن و مدیریت آزمون بسیار موثر هستند و با یادگیری آن ها می توانید در جلسه ازمون بسیار موفق عمل کنید.

1. سوالات را دسته بندی کنید.

در آزمون های آزمایشی باید توانایی دسته بندی سریع سوالات را داشته باشید یعنی چطور؟ همانطور که سوالات را پاسخ می دهید و جلو می روید سوالات را به دسته های زیر تقسیم کنید.

  1. سوالات شک دار: سوالاتی که به جواب آن ها شک دارید یا بین دو گزینه شک دارید را با عبارت “ش” در کنار سوال در دفترچه سوال مشخص کنید و از آن عبور کنید و به سراغ سوالات بعدی بروید.
  2. سوالات نخوانده: اگر مطلب سوالی را نخوانده اید و به نظرتان آشنا نیست در کنار سوال در دفترچه سوال عبارت “ن” بگذارید و آن سوال را هم رها کنید و به سراغ سوالات بعدی بروید.
  3. سوالات وقت گیر: سوالاتی که بلدید اما پاسخ به آن ها وقت زیادی می گیرد را با عبارت “و” مشخص کنید و از آنها بگذرید و به سراغ سوالات بعدی بروید.
  4. سوال هاي صحيح: شامل سوالاتي مي شود که از پاسخ درستی که به آن ها داده اید مطمئن هستید، می توانید در کنار این سوال ها  *تیک* بگذارید تا بعدا به سراغ آنها نروید

با این تکنیک ها و علامت گذاری می توانید به راحتی سوال ها را در بار اول تفکیک کرده و در بارهای بعدی بدانید که با چه نوع سوالی روبرو هستید.

حال سوالی پیش می آید که اول به سراغ کدام نوع سوال برویم؟

راهکارهای موثر در مدیریت زمان کنکور
آموزش بهترین روش های مدیریت زمان در کنکور و آزمون های آزمایشی
  • پیشنهاد ما به شما این است که اول به سراغ سوال های شک دار بروید و کمی فکر کنید و در صورتی که مطالب را به یاد آوردید و از جواب مطمئن بودید به این سوال ها پاسخ دهید و در غیر این صورت سریع از آنها رد شوید.
  • پیشنهاد دوم ما سوال های وقت گیر است. بعد از سوال های شک دار به سراغ سوال های وقت گیر بروید و به حل آنها بپردازید.
  • هرگز به امید اینکه شاید درست باشد و حدسی به سوالات پاسخ ندهید چرا که هر سوال اشتباه نمره منفی دارد و از سوال های درست شما هم کم خواهد شد!
  • مراقب تله های آموزشی باشید و تمام جواب ها را به دقت بخوانید و صرفا با دیدن گزینه ای که به نظرتان درست است همان را انتخاب نکنید شاید گزینه ای درست تر نیز وجود داشته باشد.
  • به سوالات شک داری که 70 درصد از آنها مطمئن هستید پاسخ دهید در غیر این صورت از جواب دادن به آن سوال خودداری کنید.

نویسنده

نوشتهٔ پیشین
هیچ بنده ای در حاجت خود از خدا اصرار نمی کند مگر اینکه خداوند حاجتش را روا می سازد
نوشتهٔ بعدی
معرفی کامل و جامع رشته علوم تغذیه به همراه بازار کار و درآمد

مطالبی که ممکن است به آن علاقه داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
× واتس آپ آزاده